Bloggerene på bibsworld

Heihei!

Vi er tilbake for fullt med å blogg på mandag :D Men først skal dere få litt info om blggerene her på bibsworld!

Vår:  jeg er 13, snart 14 fra tønsberg. jeg danser å går på teater på fritiden og selfølgelig venner og blogging. jeg har vært belieber i 2 år ca. jeg kommer til å blogge mesnt news, bilder og litt historie :)

Siri Emilie:

Jeg er 14 år (blir 15)og kommer fra Trondheim. På fritiden spiller jeg fotball og er for det meste med venner. Jeg digger Justin, og har vært en belieber i ca. et år nå. Det var vel en av grunnene til at jeg lager blogg om han også. Jeg blogger også på justyDbiebs , TheUnited , Bieberstorys OneDirectionAllnight . Det høres mye ut, men det går faktisk ganske bra hittil ,med tanke på at jeg nettopp har startet på to av bloggene. Men på denne bloggen kommer jeg til å legge ut mest bilder, twitter news, videoer ,historie og generelle nyheter om Justin.Har ikke så mye mer å skrive nå, men om du lurer på noe er det bare å spørre. Gjerne følg med på twitter, jeg følger tilbake. @siri_emilie : ) 

Henrikke:

Jeg er en 14 år gammel jente som blir 15 i år! På fritiden liker jeg å henge med venner og spille fotball. Jeg er en kjempe stor belieber og har vært fan av Justin i over 2 år! Jeg ville lage denne bloggen sammen med Siri Emilie og Vår siden jeg liker å blogge også topper det hele seg da det er Justin jeg skal blogge om! Jeg kommer for det meste til å blogge Nyheter, Historie, Bilder, videoer osv.. Håper du/dere har lyst til å følge med videre på bloggen

og om du har noen spessielle spm så er det bare å legge igjen en kommentar eller sende en e-post bibsworld@hotmail.com.2 kommentarer

JDBSWAG

02.apr.2012 kl.18:33

Velkommen til blogg verden jenter :)

bibsworld

02.apr.2012 kl.18:36

JDBSWAG: Tusen takk! ^.^

Skriv en ny kommentar

bibsworld

bibsworld

15, Oslo

Vi er tre beliebere, vi elsker Justin for den han er ! Og vi hadde lyst til og blogge om han, så vi opprettet en blogg sammen.. Så her kommer det mye fakta om Justin og sånt. Kommer oppdateringer flere ganger daglig ♥ Stay tuned !

Kategorier

Arkiv

hits