Historie #1 - del1

Da blir det historie på bloggen og her er første del av den! Om dere er flinke til å kommentere så skal dere nok se at det kommer ut deler oftere!


 

Du våknet av at noen satt og hoppet i sengen din. Du snudde hode og så mot alarm klokka som satt på natt bordet vedsiden av dobbelsenga di, på klokka sto det at den 9. ''Terese du burde ha en jævlig god grunn til å vekke meg kl 9 om morningen på en lørdag!'' Du snudde hode ditt og stirret på lille søstra di som hoppa i senga med det største smilet om munnen du kunne ha sett på noen 12 åring.

''Selvfølgelig har jeg en god grunn! Det er Justin Bieber konsert i dag, og du må gjøre deg klar!'' Hun gikk av sengen og så på deg. 'ååå sandt det, jeg skal på konsert til den bieber duden' tenker du til deg selv. Du var egentlig ikke noe særlig Bieber fan, du bare dro dit fordi du ble tvunget til deg og nektet husaresst på grunn av at du ikke dro.
''Når begynner konserten?'' spurte du mens du sat deg sakte opp i senga, det var tidelig juli dag så solen var alt langt oppe på himmelen.
''Den er om 10 timer'' sa hun og gikk ut av rommet ditt. Du gapte etter henne. '10 Timer? Jeg kunne i det minste få sovet til kl 10!' du prøvde og legge deg igjen, men du hadde alt fått solen i øynene og du fikk ikke til å sove noe særlig etter det.

 
Etter du hadde vært i dusjen tok du på deg i <3 JB klærne Terese hadde absolutt insistert på at du skulle ha på deg, en svart tights og den alt for store JB hette genseren.
Du gikk ned trappa og fikk helt noja når du så søsteren din. Der satt hun, i lilla nike sko, lilla bukser tagget ned med Justin Bieber, I <3 JB og Never say Never, hun hadde akkurat samme hettegenser som deg bare litt minde og hadde JB tatoveringer i annsiktet.
''Hva i alle dager er det du går med?'' du satt deg på andre siden av boret og tok en bit av eplet som satt i skålen på kjøkken bordet.
''Jeg har på meg Justin Bieber konsert klær, hva ellers? Jeg er ikke sånn som deg, jeg *dn*, jeg er en hard core Bieber fan!'' Hun stirret deg intenst inn i øynene, og du klarte ikke å la være og begynne å le!
''Hva er det du ler av? Dette er ikke morsomt, jeg snakker alvor her!'' Hun begynnte å furte mens hun stirret på deg.
''Det er akuratt det som er så morsomt! Du tar det så seriøst, det er bare en gutt som kan synge, det ikke en gud eller no sånnt!'' Du sluttet å le, mens du tørket bort tårene som hadde begynnt å trille fordi du ledde så mye.
''Han er ikke bare en gutt, han er JUSTIN BIEBER! Han er søt, snill, hyggelig, kan synge og danse. Hva mer vil du ha?'' Terese var virkelig på gråten nå, hun stirret på deg som om du skulle si deg enig at Justin var perfekt.
''Har du møtt han eller? Hvordan ellers skal du vite alt dette om ham?''

''Jeg har ikke møtt ham, men det skal forandress på i kveld, under konserten skal jeg bli valgt som OLLG og når han stirrer inn i øynene mine så kommer han til å forelske seg og vi kommer til å leve lykkelige alle våre dager!'' Hun satt og stirret inn i evigheten og du kunne ikke la vere og begynne å le igjen, var hun seriøs akkurat nå?!
''Den er grei, ring meg når det har skjedd du'' du blunket til henne og gikk ut i gangen og tokk på deg skone dine, det var kun 7 timer igjen til konserten startet og det tokk 1 time og 45 min og komme seg til stadion hvor Justin skulle spille i kveld.

Bilturen hadde vært stille og fredfull. Terese var for opptatt med å høre på justin bieber sanger på Ipod'n til å snakke, og du orket ikke å snakke, du var fremdeles trøtt og viste i det øyeblikket dere kom fram dit ville du ikke få noe stillhet.
Og det hadde du rett i, i det øyeblikket dere kom fram ble dere ombringet av skrik av gale fans fra hver hjørne av hele pareringsplassen.
''Der er Karianne! *dn* her er billetten din, jeg stikker bort til Karianne og moren hennes, vi snakker etter på!'' før du fikk sagt et ord var hun borte, løpende bort mot Karianne og moren hennes.
Du fikk så vondt i ørene av all skrikingen at du bestemte deg for å ta deg en tur, akkuratt i det du gikk rundt hjørnet av stadion smallt du inn i noen.

Tumblr_lwz35nkrmi1qjhss3o1_500_large

Hva syntes du om første del?

Vil du ha mer, så legg igjen en kommentar!

-Henrikke

Én kommentar

liiker! meer <3

Skriv en ny kommentar

bibsworld

bibsworld

15, Oslo

Vi er tre beliebere, vi elsker Justin for den han er ! Og vi hadde lyst til og blogge om han, så vi opprettet en blogg sammen.. Så her kommer det mye fakta om Justin og sånt. Kommer oppdateringer flere ganger daglig ♥ Stay tuned !

Kategorier

Arkiv

hits