Historie #1 - del2

''Der er Karianne! *dn* her er billetten din, jeg stikker bort til Karianne og moren hennes, vi snakker etter på!'' før du fikk sagt et ord var hun borte, løpende bort mot Karianne og moren hennes.
Du fikk så vondt i ørene av all skrikingen at du bestemte deg for å ta deg en tur, akkuratt i det du gikk rundt hjørnet av stadion smallt du inn i noen...

 


 

''Shit, sorry! Jeg så ikke hvor jeg gikk henn, tror jeg ble distrahert av all skrikingen'' du røyste deg fra bakken og hjalp personen du hadde truffet.

''Nei, nei! Det går bra, det var jeg som ikke så hvor jeg gikk henn'' sa han og kikket rundt seg rundt for å se om noen hadde sett det. Gutten forran deg hadde på seg en svart muskel sjorte og et par hvite denim bukser. Du syntes du hadde sett ham før, men du fikk ikke sett øynene hannes på grunn av solbrillene så du tengte ikke noe spesielt over det. ''Hei, jeg heter *Dn*'' du strakte ut handen din og smilte til ham, hva var det med denne gutten som virket så kjent? ''Fint navn! Jeg heter Jus--- ehhh, jeg mener Ryan'' han virket nervøs, som om han bare ventet på at noe gale skulle skje.

''vell det var hyggelig og møte deg Ryan. Så hva gjør du på en Justin Bieber konsert? Trodde gutter ikke likte Justin jeg?'' sa du i en ertene tone. ''Det er ikke noe gale å like ham selv om man er en gutt allså!'' han virket sur nå, og trakk tilbake hånda si og du bare så rart på ham.
''Det var ikke sånn ment! Det er bare de guttene jeg kjenner mener de er for kule for ham'' dette gikk ikke helt veien du ville det skulle ta. Du syntes Ryan var korslig og det at han ikke skammet seg for å like Justin vare en stor turn on, det var ikke mange gutter som var komfortable å si de likte ham, men denne gutten brydde seg ikke, han var så selvsikker selv om han visste hva andre syntes om Justin Bieber.
''Oja, sorry for at jeg ble så sur, jeg synes bare folk som mener at gutter ikke kan like me-- jeg mener Justin, er teite og jeg tar meg egentlig ganske nær på det'' han så ned i bakke og du skjønte at han virkelig var lei seg for å bli så sur på deg.

''Det går bra, jeg synes det egentlig bare er søtt at du bryr deg jeg! Men jeg må gå, søsteren min kommer til å bli sur hvis jeg ikke kommer snart og jeg orker virkelig ikke å høre på lille søsteren min kjefte på meg over at jeg fikk henne forsent for denne konserten her altså'' Du lo litt av tanken på den store diskusjonen du og Terese kom til å ha viss du kom forsent, du gikk og kysset Ryan på kinnet før du tok noen skritt bakover samme rettning du hadde kommet.
''Vi snakkes da Ryan! Det var hyggelig å hilse på deg'' Du smilte stort til ham og snudde deg og begynte å gå tilbake til billetluken hvor du viste Terese kom til å være.
''Hey, *dn*! Vent litt a!'' Du snudde deg og så at Ryan kom springenne mot deg.
''Hvor sitter du i salen?'' Spurte han deg annpustent. Du tokk fram billetene din og så på plassene deres.
''Jeg står på gulvet i rad 8, sete 16. Var det noe spesiell grunn du lurte eller?'' Du skjønnte egentlig ikke hva det var han ville med hvor du satt henn, men du dyttet tanken til side og ventet på et svar.
''Ikke noe spessiel grunn, ville bare vite hvor du satt'' Han smilte til deg, vinket og gikk tilbake veien han kom fra.


SENERE INNE I KONSERTEN.

Så langt, var konserten bra! Han hadde åpnet konserten med 'Love me' noe som var helt fantastisk, etter det sang han 'U smile' , 'Somebody to love' med Usher, 'Bigger' og mange andre sanger. De eneste sangene som var igjen nå var 'One less lonly girl' 'Overboard' 'Baby' og Never say never'. Alle viste at han kom til å synge OLLG siden det var tradisjon alle var helt hypp på å få vite hvem som skulle få æren av å være på scenen med selveste Justin Bieber. Terese og noen andre fans mente at han ikke kom til å synge 'overboard' siden han hadde ingen duett partner, noe som la igjen 'Baby' og 'Never say Never' til slutt.
Pluttselig så du en dame komme mot deg, du hørte Terese skrike enda høyere og snudde deg mot henne.
Men før du fikk spurt henne om noe stoppet damen forran deg og hvisket inn i øre ditt.
''Vil du være OLLG?''...

 

//Bilde greiene funker ikke..//

 

Gå innom jdrewbhistorie.blogg.no en kjempe bra bieber blogg!!! (Y)

 

Hva syntes du?

 

5 kommentarer og neste del kommer!

-Henrikke

4 kommentarer

Kristinehi

02.apr.2012 kl.23:02

hahah, dette blir gøy! m-å--h-a--m-e-r-! <3

ingrid maria

02.apr.2012 kl.23:50

Mere!

Bra historie <3

Linda - Beliebersdream

03.apr.2012 kl.00:27

Fin blogg! :)

- Linda

Line

03.apr.2012 kl.00:56

meree!! :D Kjempebra!

Skriv en ny kommentar

bibsworld

bibsworld

15, Oslo

Vi er tre beliebere, vi elsker Justin for den han er ! Og vi hadde lyst til og blogge om han, så vi opprettet en blogg sammen.. Så her kommer det mye fakta om Justin og sånt. Kommer oppdateringer flere ganger daglig ♥ Stay tuned !

Kategorier

Arkiv

hits