Historie #1 - del4

Plutselig ringte det på døra du åpnet den og en mann sto der, du skulle til å si noe når han dro deg ut, og inn i en stor buss. Du prøvde å skike men han hold armen forran munnen din slik at du ikke skrike...


Plutselig kom to hender foran øynene dine du ble bært opp, men du så fortsatt ingen ting. Du ble kastet i en seng og ble redd for at noen skulle voldta deg. Du bestemte deg for og prøve å hyle igjen men nå erstatent han hånden sin med et tørke og knyte det om munnen din. Endelig tok noen av båndet rundt øynene dine og du åpnet dem og så deg rundt, du begynte og gå rundt om i rommet og plutselig hopet noen opp forran deg.
''JUSTIN!!'' skrek du og holdt nesten på å falle, men han tok i mot deg og la deg ned i sengen.

Etter du hadde fått tilbake pusen så du bare på ham.
''Hva driver du med? du kunne drept meg!'' sa du sint og ga ham et stygt blikk.
''Det var så JÆVLIG unødvendig'' begynnte du og rope, men pluttselig lente Justin seg fram mot deg og tok et hardt grep rundt deg og satte seg oppå deg.
''Busted!'' sa han og mange kameraer kom frem, du hadde blitt lurt. å noe så flaut!
''ha.ha.ha'' sa du med en ironisk stemme og ga ham nok et blikk.

''du er på tv, vink og si hei''. lo Justin og vinket til kamera. 
Tumblr_m1jdoosrpv1r5dsbpo1_500_large

Etter en stund begynnte du og le og ble mindre sur på justin. Du begynnte å kille ham får å ta hevn og kamera mannene gikk.
''Hvorfor valgte du meg?'' spurte du og sluttet å kile ham.
''fordi at jeg ser en god, eller en veldig god venn i deg'' sa han og rødmet litt..-
''nawww, så søt du er'' sa du og kysset han på kinnet.
''Skal du aldri kysse meg andre plasser enn på kinnet?'' sa han og lagde en liten furte leppe.
''EEE...nei'' sa du og begynnte og le, Justin satt fremdeles å furta og du sluttet å le.
''Så det du mener er at jeg må gjøre jobben?'' sa Justin og så på deg med et flørtende blikk som fikk deg til å få sommerfugler i magen.

''ikke engang tenk på det'' sa du og begynnte å le, Justin lente seg inn mot deg og du spratt opp fra sengen og du begynnte å springe rundt i bussen.

Plutselig kom moren din inn og så på at Justin sprang etter deg
''så hva sier du vil du være men Justin på turne?'' spurte hun og så på deg med et lurt blikk. Du så sikkelig sjokert på henne som om det hun sa var et annen språk.

''Hæ? Lar du meg dra på turne, men en gjen folk du ikke kjenner engang?'' spurte du helt forvirret, dette var SÅ ikke likt moren din. Hun ville normalt aldri ha latt deg dratt og sånn var hun bare.
''Jeg kjenner moren til Justin fra en stund tilbake'' sa hun og nikket litt, du kunne ikke huske at hun hadde nevnt noe om Justin eller familien han, helt sikkert på grunn av Terese...
''Oh my gosh! JA! Det hadde vært UTROLIG kult!''ropte du og ga moren din også Justin en stor klem.

Da du hadde pakket ferdig sa du hadet endelig pakket ferdig kom du på at du fremdeles hadde skole.
''Men mamma? hva med skolen?'' du håpte virkelig ikke hun kom til å tvinge deg til å være hjemme på grunn av det. ''den har vi ordnet med og du skal få undervisning med Justin'' du nikket og tok med deg tingene dine og gikk og satte bagene dine på rommet til Justin.

Han satt og spillte xbox med Kenny da bussen begynnte og røre på seg.
''Kan ikke vi finne på noe sammen da Justin'' spurte du og smilte til ham. Selv om det var en turne og du fikk se mange steder så var det fremdeles ganske kjedelig på bussen.
''Gå og gjør noe med den dama å få hun til å svi for at hun prata midt i spillet'' Sa Kenny og begynnte og fnise.

Du begynte å glise å Justin kom løpende mot deg, han løftet deg opp og bar deg inn på rommet. Han slengte deg ned i senga å satte på en romantisk action film og la seg ned i senga sammen med deg, dere hadde potetgull og masse godt som dere forsynte dere av.

''Du vet det kysse jeg aldri får? spurte Justin deg mens du stirret på skjermen, du snudde deg mot ham å så på ham.

''ja.... hva me det?'' spurte du mistenksomt og satte deg litt mer mot ham. -
''det er ikke forsent'' sa han og lente seg nær deg, du følte at plusen din begynte å øke jo nermere han kom mot deg, helt til slutt traff leppene hans dine og du følte bare fyrverkeri gå av. Leppene hans var myke og deilige og han visste det godt, det visste du over måten leppene hans bevegde seg mot dine.
Han trakk seg unna deg og dere bare så på hverandre før du snudde deg vekk fra ham og konsentrerte deg om skjermen. Du visste ikke når, men en eller annen gang under filmen så hadde du klart å sovne i armene til Justin....Tumblr_m1kuzk77tu1r6rugso1_500_largeAwww, så koselig! Det er en del som leser bloggen og om dere liker historien så hadde jeg satt veldig stor pris på om du la igjen en kommentar, hadde betydd mye! (Y)

10 kommentarer så kommer det mer!

-Henrikke

Én kommentar

Caroline

03.apr.2012 kl.20:12

Mere !! <3 du er kjempe flink <3

Skriv en ny kommentar

bibsworld

bibsworld

15, Oslo

Vi er tre beliebere, vi elsker Justin for den han er ! Og vi hadde lyst til og blogge om han, så vi opprettet en blogg sammen.. Så her kommer det mye fakta om Justin og sånt. Kommer oppdateringer flere ganger daglig ♥ Stay tuned !

Kategorier

Arkiv

hits