Historie #1 - del5 (liten del)

Leppene hans var myke og deilige og han visste det godt, det visste du over måten leppene hans bevegde seg mot dine. Han trakk seg unna deg og dere bare så på hverandre før du snudde deg vekk fra ham og konsentrerte deg om skjermen. Du visste ikke når, men en eller annen gang under filmen så hadde du klart å sovne i armene til Justin....
Neste dag skulle dere på Mc Donald og spise, dere bestillte hamburgere og cola.Dere begynnte og snakke om planene om turneen,og etter dere hadde da dere hadde kjørt i ca. en time begynnte det og mørkne igjen.
Pluttselig begynnte telefonen til Scooter ringte og han tok den, han snakket i en stund også fikk han et bekymret blikk i øynene og så på justin. Justin så på han med et forvirret blikk og virket til å bli litt rastlør.

Da Scooter endelig la på røret ga han et tegn til at Justin skulle følge etter ham, de sto ute i gangen å små hvisket litt med du klarte å overhørte noen få ord.

''Men jeg vil ikke, jeg tror ikke *dn* ville like det. jeg vil ikke kysse den jenta.'' hørte du Justin hviske sint til Scooter. Scooter sa noe med en lav stemme og Justin bare hvisket tilbake.
''OK, det er greit. på en betingelse at jeg skal fortelle det til *dn*.'' Du forsto absolutt ingenting! Det eneste du hadde fått med deg var at Justin måtte kysse en jente og at han ikke ville, men tydeligvis så måtte han.

Du ble litt sur siden du og Justin var nesten på en måte sammen, eller det var nå bare et kyss men igjen! Da telte fremdeles som noe! Og han må kysse en eller anen stygg jente for en eller annen dum grun.
Det trøstet litt at han ikke ville men han sa fremdeles ja. Du gikk og la deg i senga å prøve å roe deg ned litt.
Du våknet senere av at noen hadde en arm rundt deg og pusket deg i håret.
''*dn* jeg må snakke med deg.'' hørte du Justin hviske med en lav stemme, alt som hadde skjedd før du la deg kom tilbake og irritasjonen kom over de igjen."Hvist det gjelder det kysset vil jeg ikke høre om det engang'' sa du med en litt irritert stemme og la deg litt lengre inn i dynen.
''vet du det? men, hvordan?'' han virket sikkelig overasket og du klandrett ham ikke, han visste ikke at du hadde overghørt dem.
''jeg overhørte dere. dere pratet høyt'' sa du med tårer i øynene, du orket ikke dette, for noen dager siden kunne du ikke brydd deg mindre om gutten Justin Bieber, hvordan hadde det seg nå at han holdt hjerte ditt etter kun ett kyss. ''Men det er ikke noe spesielt, det betyr ingen ting, det er ett kyss og ingenting annent, det er absolutt ingenting! Det lover jeg det, det er bare får karieren min'' du så på Justin med store øyner.
''Hvordan kan du velge penger fremfor meg!'' spurte du og røystye deg og gikk ut, du følte at tårene begynnte å renne og du ble egentlig ganske lei deg.
Du hørte Justin fikle med noe inne på rommet og kom ut like etter på og gikk forran deg, du så på ham og bare tørket vekk tårene.
''Jeg har noe til deg'' sa han og dro fram noe bak ryggen sin...

523647_349578815089127_234595296587480_1009198_63870972_n_large

Hva syntes du?

5 kommentarer så kommer neste del!

-Henrikke

4 kommentarer

Lauren Marie

03.apr.2012 kl.21:46

Hei! Jeg skrev på en tidligere kommentar at jeg virkelig elsket historien din, og det gjør jeg, men etter del 3, så har det gått VELDIG fort fremover. De møttes en dag, og så skal hun bli med han på tour sånn helt random, også kysser de og "dn" mener de er sammen på en måte?? Det blir altfor fort, altså ingen kysser en person så fort, da er man i såfall en skikkelig desperat player,, men jeg liker veldig godt selve måten du skriver på, selvom de siste delene har gått litt fort. Nå virker jeg sikkert skikkelig irritert og bitchy, men hva er grunnen til å bli så jævlig sur med det kysset med den andre jenta som ikke hadde vært en gang? Overreagering?

Uansett, så liker jeg historien din veldig godt! Stå på videre :))

ingrid

03.apr.2012 kl.23:28

Mere!! Synes det gikk litt fort ja. ( sånn som Lauren marie sier.^^ )

Men synes du skriver veldig bra! Stå på videre .

Liker historien forde om det gikk litt fort !! :-)

Kathy

04.apr.2012 kl.23:47

Hi! I'm a friend of Lauren, and she showed me this page! This history is amazing. You are a good writer. I'm reading the story in English, but still.. It's really good!

Keep up the good work:)

( and, I just read the other comments, and one of them was from Lauren, haha, anyways, I also think that the story has a really quick and unormal beginning. I like "the story" but not the fact that it's happening so fast)

<33

Carina Belieber

04.apr.2012 kl.23:57

Meeeer <3 Jeg digger historien din uansett om det går for fort frem som de andre sier, men jeg syntes du skal skrive sånn som DU har tenkt <3

Skriv en ny kommentar

bibsworld

bibsworld

15, Oslo

Vi er tre beliebere, vi elsker Justin for den han er ! Og vi hadde lyst til og blogge om han, så vi opprettet en blogg sammen.. Så her kommer det mye fakta om Justin og sånt. Kommer oppdateringer flere ganger daglig ♥ Stay tuned !

Kategorier

Arkiv

hits