Historie #1 - del6

Han smilte til deg.
 ''Hva er det?'' spurte du skeptisk og så ga ham et rart blikk.
 ''Det er ikke noe spesielt, det er mer en bilde....'' han rakte deg et bilde av deg under konserten hans, du hadde et lite smil om munnen, ikke noe stort og åpenbart, bare et lite smil.
 ''Jeg sa ikke ja til kysset...'' hvisket han til deg, du så opp på ham, og du ble overasket å se at han hadde en tåre i øye.
 ''å, Justin... Det var ikke meningen og reagere slik, vi er jo ikke sammen lissom, det var bare... beklager'' sukket du og så han i øynene.
 ''Det går bra... Men jeg har noe mer til deg'' sa ham og smilte til deg. Du så spørrende på han, han tok hånda i bak lummen og dro opp en lilla eske og ga den til deg.
 Du åpnet den og der lå det en sølv ring med en J på.

 ''åh, Justin den er DRIT fin!'' utbrøt du og så på ringen med store øyner.
 ''hva med og ikke si noe''' sa Justin og kysset deg på munnen dere sto og holdt kysset lenge og du klarte ikke å gjømme den deilige følelsen du fikk i magen av leppene hans mot dine.
 ''Å tusen takk.'' sa du nok en gang og tok på deg ringen og omfavnet han med en stor klem.
 ''Vil du være min One less lonely girl? eller min baby? eler kanskje favorite girl?'' spurte han og så på ringen din mens han små lo litt.
 ''Jeg tror jeg vil være alle de delene, fordi du skjønner at... I need Somebody to love'' lo du og kysset han.

39061388_large

(bare at det er inne!!)
 
Dere var endelig kommet fram til København og dere skulle til stadioen hvor konserten skulle være. Da dere kom fram til stadioen sto det masse fans der. Der var for mange fans der at de måtte kjøre tilbake å vente på persjon bilen som Ryan Good skulle kjørte dere i.
 Bussen kjørte videre til stadioen og fansene kom springende etter for å få et glimt av Justin,  dere kjørte i motsatt rettning som bussen og dere gikk inn en ennen inngang til stadioen uten problemer.
 Du hadde faktisk blitt ganske populær nå, fansene til Justin hadde fått sjokk da de fikk vite at dere var sammen. Dere hadde kommet ut av bussen og du og Justin sto og kysset mens dere ventet på at Kenny skulle bli ferdig på Mc Donald og noen hadde fått bilder av det.
 Men utrolig nok hadde de taklet det og begynnt og forstå at dere var sammen, du hadde til og med blitt spurt om å skrive autografer sammen med Justin!
 Dere gikk inn i garderoben som stylisten til Justin hadde fortalt dere at dere skulle være i.
 ''*dn* Jeg glømte beggen med tinga til Justin i bilen til Ryan, kunne du plis gått å henta den?'' spurte Liz deg, du nikket og tok bilnøkklene til Ryan og gikk ut.
 Det var fullt av fans der, de hadde sikkert fått vite at dere var der men du kom deg heldigvis fram til bilen og hentet tinga til Justin, du var på vei tilbake da 5 jenter kom løpende mot deg.
 ''OMB! Du er kjæresten til Justin! Vi så deg synge overboard med Justin i Norge! Du var så flink! Kan vi få autografen din? Er Justin flink til å kysse?'' du ble litt overasket over jentene men ble fremdeles litt glad.
 Du la tinga ned på bakken og stelte deg med jentene og poserte forran kameraet.
 
''Men komman, fortell oss! Er Justin flink å kysse eller?'' spurte den ene nok engang og smilte til deg mens du skrev autografen din på en plakat.
 ''I don't kiss and tell! Sorry, men det var hyggelig å hilse på dere!'' lo du og tok opp tinga til Justin og og begynnte å gå tilbake.
 Du gikk smilene tilbake til stadion, helt til noe kom foran deg og slo deg til. Det siste du hørte var en jente stemme skrike til deg.
 ''Det får du for å bli sammen med min mann!''

Tumblr_m20ul6w4lg1rqkg5ko1_500_large

Hva tror du skjer videre?? :O

5 kommentarer og neste del kommer!! ;)

-Henrikke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bibsworld

bibsworld

15, Oslo

Vi er tre beliebere, vi elsker Justin for den han er ! Og vi hadde lyst til og blogge om han, så vi opprettet en blogg sammen.. Så her kommer det mye fakta om Justin og sånt. Kommer oppdateringer flere ganger daglig ♥ Stay tuned !

Kategorier

Arkiv

hits