Første del av ny historie!!

Første historie gikk ikke så bra.. Så nå tenkte jeg å starte på en ny historie og se om den blir bedre. Om mange nok vilfortsette på denne historien så gjør jeg det, men om ingen vil så får jeg prøve meg på nytt igjen!! Så håper dere liker den! :)

 

Du heter 'dn' og er 17 år, du er tvillingsøsteren til Ryan som er bestevennen til Justin! Dere bor i Stratford og er sånn passe rike. Bestevenninnen din heter Amalie og dere er nesten som søstre..

"3,2,1, Riiiinggg.." Ja endelig var det sommerferie. Jeg tok med meg sekken og løp ut til skapet slik som de fleste gjorde. Denne sommeren kom til å bli helt rå bra! Jeg og Ryan skal være hjemme alene de 2 første ukene! Mamma og pappa skal på romantisk tur til Paris, æsj for noe kliss, er ikke de gamle'a? Uansett tilbake til real Life.

 Jeg lokket igjen skapet og var på vei ut av skolen i det en gutt kommer og klemmer meg bak fra! "eyy, 'dn' vet du hvor Ryan er?" Det var den flørtende stemmen til Justin!! Åh gud som jeg hatet han. Siden i vinter har han drevet og bare flørtet med meg og klemt meg bak fra osv.. Jeg må innrømme at det er litt koselig, men han er bestekompisen til broren min, jeg kunne aldri ha blitt sammen med han! "Han står sikkert utenfor å venter, skulle ikke du bli med han hjem i dag da?" Nå gikk Justin ved siden av meg. "Jo da, det skal jeg." Sa Justin mens han prøvde å smile det fineste smilet han kunne. Endelig kom jeg meg ut av skolen og der så jeg Ryan. "Ryyaaan!" ropte jeg slikt at han skulle høre meg og som alltid hørte han meg denne gangen også. Chaz skulle også tydeligvis være med Ryan hjem så forsetet var opptatt. Neiii, betydde det at jeg måtte sitte bak med Justin. Si at han kjører sin egen bil! Å nei da, bil døren åpnet seg og Justin satt seg ned ved siden av seg. Hva var poenget med og sette seg helt ved siden av meg? Kunne han ikke bare ha sitti på sin egen side. Åh gud for en sommer dette kom til å bli!

Vi bodde ett lite stykke ifra skolen så bilen vår var sjekk å ha. Ryan og jeg fikk den til 16 års dagen vår. mamma og pappa så ikke helt poenget med en bil vær så vi fikk heller en sammen, men til en litt dyrere pris. Vil du se bilde av den, ja uansett her er det et bilde:

Normal_large
 
Ganske snasen eller hva? Jeg så ut av vinduet, men la merke til at Justin satt å så på med i sidesyntes. Det var litt ubehagelig, men jeg lot det være. Justin legger plutselig hånden sin oppå låret mitt og den glir sakte oppover. Nå syntes jeg det var veldig ubehagelig. I det jeg skal til å si noe til Justin stopper bilen og vi er framme. Endelig, reddet av en engel. Jeg skynder meg ut av bilen og smeller døren igjen. Justin kommer bak meg og visker meg noe i øret som nesten er til å le av, samtidig som jeg fikk litt sjokk ?

 

Så hva syntes du om første del av dene historien?

Vil du at jeg skal fortsette på den, så kommenter! Om 7 eller fler vil at denne historien skal fortsette så fortsette jeg, hvis ikke er det ikke vits! Så si din mening!!

-Henrikke 

 

2 kommentarer

Lauren Marie

08.04.2012 kl.23:39

Hei! Likte både denne og den andre historien jeg! Synes ikke at du bør tenke så mye på HVOR mange som leser, det viktigste er jo at noen leser, sant? Ville også si ifra at selvom jeg kommer til å lese historien din, så er det ikke alltid at jeg kommenterer:)

*just wanted to let you know*

Uansett, så likte jeg denne historien! <3

Ingrid Maria

09.04.2012 kl.23:41

Mere!

Jeg likte forrige historie også, selv om det gikk litt fort frem! Men jeg skal fortsatt lese historiene du skriver! Du er så flink <3

Fortsett!!! : )

Skriv en ny kommentar

bibsworld

bibsworld

15, Oslo

Vi er tre beliebere, vi elsker Justin for den han er ! Og vi hadde lyst til og blogge om han, så vi opprettet en blogg sammen.. Så her kommer det mye fakta om Justin og sånt. Kommer oppdateringer flere ganger daglig ♥ Stay tuned !

Kategorier

Arkiv

hits